ПП АБВ е в готовност за вота в Община Съединение – с кандидат за кмет Георги Руменов и пълна листа

Председателят на ПП АБВ Румен Петков и заместник-председателят на партията и областен председател на Пловдив Владимир Маринов тази сутрин разговаряха с бившия кмет на Съединение Георги Руменов, след подпалването на негови коли и техника. Това съобщиха за Агенция „Фокус“ от пресцентъра на ПП АБВ. През днешния ден те посетиха и дома на Руменов, където разговаряха и с негови близки.
В община Съединение ПП АБВ финализира разговорите за номинации за предстоящия местен вот. Като кандидат за кмет на общината партията дава подкрепата си за Георги Руменов, който е издигнат от местната коалиция „Сдружение за община Съединение“ и „Обединен блок на труда“. В общината ПП АБВ е готова с пълна листа и кандидати за кметове на населени места.
„ПП АБВ ще проведе кампания, която да даде друго усещане за сигурност и перспектива на община Съединение“, посочи Румен Петков. Той изрази надежда специализираната прокуратура бързо да проведе разследване по сигнала на Георги Руменов и каза, че партията споделя неговите за основната мотивация по случая – агресия срещу него. Бизнесът му е абсолютно чист и доверието към него е пълно, добави Петков.
Владимир Маринов посочи, че лично познава отдавна Георги Руменов и го определи като изключително стойностен човек, който заслужава и го е доказал, доверието на хората.