ПП ГЕРБ – Видин направи анализ на резултатите от европейските избори

Срещите с хората, диалогът, позитивните послания – това отличава партия ГЕРБ. Така трябва да продължим. Отминалите европейски избори показаха още веднъж, че хората не подкрепят омразата, агресивното говорене и злепоставянето на опонентите на всяка цена. ГЕРБ отново доказа, че има подкрепата на българските граждани. Бяхме искрени, не скрихме грешките си, поехме отговорност и продължаваме напред. Това каза областният координатор на ГЕРБ – Видин и народен представител Владимир Тошев, който присъства на събрание на общинската организация на партията във Видин, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-Видин.

По време на събранието бяха обсъдени резултатите от изборите за членове на Европейския парламент на 26 май. ГЕРБ е първа политическа сила в община Видин. Въпреки тежката обстановка, ние постигнахме един добър резултат, защото нашите кандидати показаха компетентност, експертиза и бяха сред хората. Не, за да замерят опонентите ни с компромати, а за да представят политики и да водят диалог по европейски теми. Като общински ръководител на ГЕРБ  в община Видин, благодаря на всички, които ни подкрепиха. Благодаря на всички членове и симпатизанти на нашата партия за активната работа сред хората, благодарение на която имаме сериозен ръст на подкрепата за нас в населените места в община Видин. Победихме в населени места, които до този момент са били крепости на БСП. Добрата ни работа трябва да продължи и в никакъв случай не трябва да прекъсваме връзката си с хората. С тези думи се обърна към присъстващите общинският ръководител Огнян Ценков. Той подчерта, че резултатите от евровота в община Видин са добра основа, от която тръгваме за предстоящите местни избори.

На събранието, в което участваха общинското ръководство на ГЕРБ – Видин, представители на съсловните организации на партията, общински съветници и кметовете на кметства от ГЕРБ, бе направен разбор на изборните резултати във всички населени места в община Видин. „Това, с което винаги съм се гордял като общински ръководител е нашата екипна работа. Винаги сме били отбор, който се стреми към победата с честна игра и много работа”, категоричен бе Огнян Ценков.