Преглед на темите в бургаския печат

Бургас. „Хляб и хлебни изделия“ виси на 127 фирми“ е водещото заглавие в днешния брой на вестник „Черноморски фар“. „Фирмата е задлъжняла  с над 1 милион лева към доставчици“ и „Бургаски пазари“ връщат парите, чрез кредит“ са подзаглавията на материала. Управителят на „Бургаски пазари“ Живко Панайотов е входирал докладна до Общински съвет – Бургас с искане за отпускане на 800 000 редовен кредит и 400 000 лева овърдрафт, пояснява материалът.

„Стягат стадион „Черноморец“ за дербито“ е друго заглавие от първата страница на ежедневника. „Утре става ясно къде ще се играе двубоят с „Нефтохимик“ е подзаглавието на статията.

„Искат ни още пари за старите асансьори“ е друго заглавие от страниците на вестника. Нови подобрения на старите асансьори се очаква да бръкнат в джоба на всички, които ги ползват.

„Спешно укрепват свлачище в Равда“ е още едно заглавие от страниците на вестника. „Пропадна част от улица в селото, има риск за сграда“ е подзаглавието на статията. Срутването на земна маса е близо съществуваща сграда и в края на улица „Зорница“, пише още вестникът.

Интервюто в днешния брой е с Ваня Христова – координатор на фондация „Искам бебе“.