Предизвикателството „Усети Бургас“ продължава

Бургас. Предизвикателството „Усети Бургас“ продължава. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. Зимата си отиде, градът се раззеленява и става още по-красив. Вдъхновете се от пролетния Бургас и ни изпратете кратки видеа, запечатали вашата емоция и усещане за него.

В рамките на няколко минути покажете любимите си места в града. Видеата можете да изпращате като съобщение във ФБ страницата на инициативата: https://www.facebook.com/SenseOurCity/.

Има и награди! Авторите на първите изпратени видеа печелят безплатно посещение на един от следните туристически обекти: остров Света Анастасия, археологическия комплекс „Акве калиде“ или Авиомузей Бургас.

Наградата за първите петима е безплатно посещение на острова, като трима от тях вече са известни – Симеон Кирязов, Гергана Димова и Наско. Следващите петима ще разгледат безплатно „Акве калиде“, а участниците, класирали се в третата петица, ще имат възможността да посетят безплатно Авиомузей Бургас.

Бъди активен, #SenseOurCity! Очакваме да изпратите своите вдъхновяващи видеа, а ние ще се свържем с вас, за да ви обясним как можете да получите обещаните награди.