Предстоящи събития във Велико Търново и Горна Оряховица на 14 септември

***

Велико Търново.

В 09.45 часа в сградата на община Велико Търново зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова  заедно с кмета на общината и председател на Националното сдружение на общините в Република България инж. Даниел Панов ще дадат пресконференция, на която ще обявят постигнатите резултати по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г. за община Велико Търново и реализацията на проектите в образователната инфраструктура, финансирани по европейската програма.

***

Велико Търново.

От 11.00 часа в заседателната зала на ОДМВР – Велико Търново ще се проведе брифинг, по повод подготовката на ОДМВР – Велико Търново за новата учебна година.

***

Велико Търново.

От 12.00 часа, в новата конферентна зала на стадион „Ивайло“, ще се състои пресконференция преди интригуващия мач „Етър“ – „Берое, който е в петък от 17.15 часа.

***

Велико Търново.

От 15.00 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ ще се проведе среща – дискусия на тема ”Европейски пари за преработвателите по ПРСР”/мярка 4.2/- част от информационната кампания на в. „24 часа” и Министерство на земеделието и храните.

***

Велико Търново./с. Вонеща вода. 

От 11.00 до 12.00 часа пред Автогарата в с. Вонеща вода, непосредствено до път II-55 /път I-5/, работниците и служителите на „ЕМКО“ ООД ще протестират. 

***

Горна Оряховица.

От 11.00 часа  заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще открие официално обновеното ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в град Горна Оряховица. 

***