Предстоящи събития във Велико Търново, Горна Оряховица и Сухиндол на 14 февруари

***

Велико Търново.

От 13.30 часа пред община Велико Търново ще се проведе информационна кампания на Градски ученически парламент и партньори за Деня на влюбените.

***

Велико Търново.

От 16.30 часа пред МДТ „Константин Кисимов“ ще се проведе благотворителен базар за Деня на влюбените, организиран от БМЧК.

***

Велико Търново. 

От 18.00 часа в Изложбени зали „Рафаел в Михайлов“ ще бъде открита,,Арт Розалиада – живописен пир на виното 2019″ – международна изложба на преподаватели и студенти от висшите училища по изкуствата в България.

***

Велико Търново. 

От 18.00 часа в Клуб 7 ще се проведат Бързи сватби, “Вечер на желанията“ и парти с хитовете на Майкъл Джексън за Деня на влюбените, организатори – ГУП и Клуб 7.

***

Велико Търново. 

От 19.00 часа в Клуб „Роял“ ще има тематично парти „Любов ли е“, организирано от БМЧК.

 ***

Велико Търново. 

От 19.00 часа от Панорамната  площадка на улица „Никола Пиколо“ ще може да се наблюдава промоционално излъчване на аудио-визуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“.

 ***

Сухиндол.

От 10.00 часа пред Община Сухиндол президентът Румен Радев ще приеме строя на почетния караул, след което ще проведе среща с кмета инж. Пламен Чернев.
В 11.00 часа на централния площад президентът ще поздрави гражданите по повод празника на града и празника на лозарите и винопроизводителите.
По-късно през деня Румен Радев ще вземе участие и в традиционния ритуал по зарязване на лозята в местността Димчански завой.

***

Горна Оряховица. 

От 11.00 часа в НЧ „Пробуда-1904“ ще се проведе „Нека да е берекет“ – честване на Трифон Зарезан.

***

Горна Оряховица.

От 14.00 часа в НЧ „Напредък-1869“ ще се проведе „Любов в думи“ – хиляда писма с послания –  организира Сдружение „Горнооряховски младежки парламент.

***