Предстоящи събития във Велико Търново на 20 март

***

Велико Търново.

От 10.00 часа  пред паметника на Асеневци ще започне екскурзоводска беседа за гостите на града от „Клуб за екскурзоводство“ към ОДК.

***

Велико Търново.

От. 11.00 часа на крепост Царевец ще се проведе отбелязване на Международния ден на Франкофонията.

***

Велико Търново.

От 15.00 часа пред паметника на Асеневци ще започне екскурзоводска беседа за гостите на града от „Клуб за екскурзоводство“ към ОДК.

***

Велико Търново.

От 15.00 часа в Регионална библиотека „Петко Р. Славейков“ ще се проведе обявяване на номинациите от Конкурс за детско-юношеско творчество за литература и изобразително изкуство „Моят роден град” на тема „Търновград: царе и слава”.

***

Велико Търново.

От  17.00 часа в ритуална зала на Община Велико Търново ще се проведе представяне на новата книга на проф. Пламен Павлов „Забравеното Средновековие“.

***

Велико Търново.

От 18.00 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ ще се проведат „Мартенски научни четения“ на Великотърновския клон на Съюза на учените.

***

Велико Търново.

От 18.00 часа в салона на Читалище „Искра Театър ВЕСЕЛ и Театрална студия към Езикова гимназия представят: „Криворазбраната цивилизация“.

***

Велико Търново.

От 20.00 часа в Клуб 7 ще бъде представен „Последна радост“ – моноспектакъл на Милен Димитров по Йордан Йовков.

 ***

Горна Оряховица.

От 14.00 часа в Младежки дом ще бъде представена лекция на тема  „Колко тежи /не/ щастието?” – запознаване с опасностите от хранителни разстройства при тийнейджърите.

***