Предстоящи събития във Велико Търново на 21 март

***

Велико Търново.

От 9.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Симон Милков във връзка с нанесен побой върху него на 20 март тази година.

***

Велико Търново.

От 11.00 часа в зала 302 на Община Велико Търново ще се проведе пресконференция за представяне на проект на Община Велико Търново по програмата на Европейската комисия Life+.

***

Велико Търново.

От 11.20 часа  в Областната дирекция на МВР ще се проведе годишния отчет- анализ за дейността на ОДМВР – В. Търново за 2018 година.

***

Велико Търново.

От 14.00 часа в  сградата в РЗИ ще се проведе пресконференция по повод 24 март – Световния ден за борба с туберкулозата.

***

Велико Търново.

От 18.30 часа в Клуб 7 ще се проведе Литературна вечер с Марин Цанков.

***

Велико Търново.

От 19.00 часа в МДТ „Константин Кисимов Празничен концерт на Биг бенд Велико Търново и Джуниър бенд при СУ „Емилиян Станев“. Диригенти Владимир Бошнаков и Йордан Цветанов. Гост солисти-кларинет Илия Илиев- Професора, Илия Илиев, музикантите Пламен Павлов, Иван Памуков. Със специалното участие на Нора Караиванова и Маги Джанаварова.

***

Горна Оряховица.

От 18.30 часа в НЧ „Напредък-1869“ ще бъде представен спектакъла „Горещо” – любовна комедия по Жозиан Баласко -представя Вива Арте София с участието на Асен Блатечки,  Калин Врачански, Милена Маркова, Невена Бозукова и Стефан Иванов.

***