Предстоящи събития в Пловдив на 22 март

***

Пловдив.

От 09.00 часа в Зала 10 на Районен съд ще се гледа делото на подсъдимата Соня М. Срещу нея е повдигнато обвинение за парична измама в размер на 660 050 лв.

***

Пловдив.

От 09.30 часа в Зала 2 на Окръжен съд ще се гледа делото на подсъдимата Халина М.-П. Срещу нея е повдигнато обвинение за неизплащане на данъчни задължения.в размер на 469 275 лв.

***

Пловдив.

От 10.00 часа в Зала 12 на Районен съд ще се гледа делото на подсъдимите Иван Б. и Анна К. Срещу тях е повдигнато обвинение за изработване на фалшиви документи. Съставили са и 2 броя фалшиви дипломи за средно образование, 3 броя свидетелство за водач, превозващ опасни товари, лични карти и др.

***

Пловдив.

От 11.00 часа на площада пред сграда на Община Пловдив зам.-министърът на околната среда и водите Красимир Живков ще открие общоградски празник по повод Световния ден на водата – 22 март.

***

Пловдив.

От 13.30 часа в Зала 10 на Районен съд ще се гледа делото на подсъдимата Милена Б. Тя е обвинена в измама в размер на 11 154.77 лева.

 ***

Пловдив.

От 14.00 часа в 6-а аудитория на Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски“ ще се проведе Ден на отворените врати в Юридическия факултет.

***

Пловдив.

От 17.30 часа в книжарница „Хеликон“ ученици от Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери“- Пловдив ще четат стихове на Димана Йорданова.

***

Пловдив.

От 18.00 часа в Балабановата къща ще се проведе концерт на възпитаника на Държавна консерватория „Чайковски“ Гьокхан Айбулус /пиано/ и заместник- директора на Държавна консерватория при Тракийски университет Одрин – Муса Ерен Ишкодралъ /виолончело/.

***

Пловдив.

От 18.30 часа в Регионалния исторически музей ще се проведе благотворителен концерт „Деца свирят за деца“ в подкрепа на деца със синдром на Даун.