Проф. Стефан Желев:Вашият професионализъм и безпристрастност е в основата на утвърждаването на „Фокус“ за тези 19 години като водещ информационен източник в България  

Проф. Стефан Желев, областен управител на Шумен, пред Радио „Фокус“- Шумен

Фокус: Агенция „Фокус“ навършва 19 години присъствие в българската медийна среда. Това е повод за равносметка за мястото, което заемаме и за добрите тенденции, които  успяваме да създадем в медийното пространство. Проф. Желев, вие каква оценка бихте дали вие за  работата на медията?

Проф. Стефан Желев: През годините агенция „Фокус“ се превърна в символ на достоверна и актуална информация. Ценя възможността чрез медията да бъдат показвани различните гледни точки и мнения, както и вашето отговорно отношение при представянето на проблемите и темите, които вълнуват хората. В работата си залагате на професионализъм и безпристрастност, което е в основата на утвърждаването ви за тези 19 години като водещ информационен източник в България. Запазете енергията, амбицията в работата си и продължавайте да предлагате на вашите читатели и слушатели обективна и актуална информация за случващото се в нашето ежедневие. Благодаря за доброто партньорство с Областна администрация Шумен и нека постигнатото ви дава сили и вдъхновение в бъдеще, за да продължите да развивате добрите традиции на медията.

Фокус:Вашата препоръка към нас за посоката, в която да продължаваме?

Проф. Стефан Желев:Продължавайте и занапред да печелите доверието и интереса на Вашите читатели и слушатели с активна и творческа работа. Отстоявайте ролята си на фактор в обществения живот, продължавайте да бъдете социално ангажирана медия, която търси и показва обективната истина. Развивайте темите, свързани с изграждането на гражданска позиция, патриотичното възпитание и формирането на национални ценности в българското общество.

Фокус:Какво ще пожелаете на „Фокус“ за рождения ден?

Проф. Стефан Желев:Бъдете здрави, още по-високи цели и нови професионални успехи!

Ивелина ИВАНОВА