Радослав Тасков, ОбС-Благоевград: През 2019 година ще се фокусираме максимално върху това да привлечем нови инвеститори в Община Благоевград

Благоевград. През 2019 година ще се фокусираме максимално върху това да привлечем нови инвеститори в Община Благоевград. Това каза за Радио „Фокус“-Пирин Радослав Тасков, председател на Общински съвет-Благоевград. Той уточни, че те трябва да бъдат в сферата на производството, така че да могат да се разкрият нови производствени мощности. По думите му това наистина е едно много сериозно предизвикателство, което няма как да бъде решено в рамките на една календарна година, но би било добре да потърсят всички начини, така че в Благоевград наистина да се разкрият нови работни места.

Радослав Тасков пожела на всички слушатели на Радио „Фокус“ преди всичко да бъдат здрави и да съумяват да виждат хубавото в живота, да се наслаждават на момента и на всичко онова, което животът им дава като емоции и усещания. Според него всеки един от нас е хубаво да се вгледа в себе си, да види най-доброто и тогава всички ще се почувстваме малко по-щастливи.

Натали СТЕФАНОВА