„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от град Нови Искър на 25 март

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от град Нови Искър на 25 март 2019 г. (понеделник), съобщиха от пресцентъра на дружеството.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мальовица“ в град Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи следните райони:
– по ул. „Мальовица“, от ул. „Искърско дефиле“ до ул. „Кестен“;
– по ул. „Тодорини кукли“, от ул. „Мальовица“ до ул. „Теменуга“;
– по ул. „Теменуга“, от ул. „Тодорини кукли“ до ул. „Мальовица“;
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Тодорини кукли“, ъгъла с ул. „Мальовица“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.