София: Движението в тунел „Топли дол“ на автомагистрала хемус „Хемус“ на 12 юли ще се осъществява поетапно в една лента, необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание

От 09.30 ч. до 12.00 ч. на 12 юли движението в тунел „Топли дол“ на автомагистрала „Хемус“ в посока София ще се осъществява в изпреварващата лента поради ремонтни дейности по пожароизвестителната система. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. От 12.00 ч. до 14.00 ч. движението ще се извършва само в активната лента.
Между 09.00 ч. и 18.00 ч. движението по път II-62 Самоков-Клисура при село Продановци ще се осъществява поетапно в една лента поради монтиране на камера на електронната система за събиране на таксите за ползване на републиканската пътна мрежа.
Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.