София: Променя се временната организация на движение за изпълнението на обект: „Изграждане, възстановяване и обновяване на публични пространства в централна градска част – зона 2“

Снимка: Информационна агенция "Фокус"

Променя се временната организация на движението в София във връзка с изпълнението на обект: „Изграждане, възстановяване и обновяване на публични пространства в централна градска част – зона 2“
От 13 август 2018 г. до 3 септември 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Георги Раковски” в участъка от ул. „Хан Крум” до ул. „Ген. Гурко” като се осигури преминаването на автомобили през кръстовище ул. „Георги Раковски” – ул. „Стефан Караджа”.
Закриват се местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент” за времето и местата, посочени по-горе.
От 13 август 2018 г. до 3 септември 2018 г. се промяня маршрутът на тролейбусна линия № 9 – в посока пл. „Сточна гара“ – от тунела при Националния дворец на културата направо по бул. „Васил Левски“ до пл. „Сточна гара“ и обратно – по бул. „Васил Левски“ до кино „Одеон“ и по маршрута си до ж. к. „Борово“.
Тролейбусите ще спират на всички съществуващи спирки по променения участък от маршрута.