Стефан Радев, кмет на Сливен: Делото на Красимир Узунов няма да остане напразно, следвайки неговата страст  към България и бързите и точни новини

Кметът на Сливен Стефан Радев изпрати поздравителен адрес до Информационна агенция „Фокус“ по повод рождения ден на най- голямата частна българска информационна агенция.

„Приемете най- искрените ми поздравления по повод 19-ата годишнина от създаването на Информационна  агенция „Фокус“. Делото на Красимир Узунов няма да остане напразно, следвайки неговата страст  към България и бързите и точни новини.
19 години пpиcъcтвиe в медийното пространство означават, че читателите имат доверие към Вас, а това е най – важният cтuмул за една медия. „, се казва в писмото.

Стефан Радев допълва: „Продължавайте с политиката си на бързата и точна информация. Надявам се да четем и чуваме за повече добри новини, както от Сливен,тaка и в цяла България, и по света. Пожелавам на Вас, на вашите служители  u читатели  преди всичко здраве!

„Продължавайте  да вървите по този път на честност, nрозрачност  и безпристрастност. „, се казва още в поздравителния адрес.