Стихосбирката „Мечтите на един глупак“ ще бъде официално представена в Благоевград на 13 април

Благоевград. Дебютната стихосбирка „Мечтите на един глупак“ на Радослав Александров ще бъде представена от самия автор. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград. Официалното презентиране ще започне в 18:30 часа на 13 април (петък) в Градска художествена галерия- Благоевград.
„Мечтите на един глупак” разказват за това как да потърсиш себе си отразен в мечтите на младостта, да се познаеш в копнежа по любовта, да израстваш сред несигурните надежди и недостижимите мечти, да опознаваш света, очарован и разочарован едновременно, да имаш силата да се самосъздаваш.
Авторът обещава една красива пролетна вечер, изпълнена с поезия, мечти и разговори за малките неща в живота. Всеки гост ще има възможност да разговаря с поета, както и да получи издание от дебютната стихосбирка на Радослав Александров с автограф.
Радослав Александров е роден през 1999г. в Благоевград. Възпитаник на Природо-математическата гимназия „Акад. С. Корольов“ в Благоевград. „Аз не съм поет, просто срещнах поезия, която не беше написана.“, казва младият писател.