С нормална интензивност се осъществява движението в oбласт Бургас, няма затворени пътни участъци

Бургас. С нормална интензивност се осъществява движението в oбласт Бургас, няма затворени пътни участъци. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Бургас дежурният от Областно пътно управление.

Продължават да са в сила ограниченията за движение на моторни превозни средства по някои от пътищата в областта. Едното е по пътя Варовник – Вълчаново ханче от км 20+000 до 39+200  за МПС над 10 т. поради стесняване на пътното платно. Другото ограничение в областната пътна мрежа е по пътя от разклона за с. Варовник до до кръстовището с път II-79 от км 22+400 до км 39+300, където е ограничено движението за тежкотоварни автомобили над 10 т поради намален габарит на пътното тяло. Същото ограничение важи и за пътя Черница – Сунгурларе – Чубра. Срокът за всички изброени ограничения е до 31 декември 2018г.

По-натоварено е движението по основните улици и булеварди в града.

По-натоварен е автомобилния трафик по основните улици и булеварди в града. Интензивно е движението през кръговото кръстовище “Трапезица” и пред Окръжна болница, в района на кръстовището между улиците „Спортна“ и „Индустриална“, както и по бул. „Сан Стефано“ и участъци от бул. “Демокрация”. По-натоварено е и движението по централните градски улици “Булаир”, “Христо Ботев”, “Цар Петър”, “Генерал Гурко”, както и по бул. „Стефан Стамболов“ в района на Новата поща.

Мария ГЕОРГИЕВА