С опасност за живота е мъжът, който се нарани със счупена бутилка

Бургас. С опасност за живота е мъжът, който се нарани със счупена бутилка. Това съобщиха от ОДМВР – Бургас. Той е 31-годишен мъж от Казанлък и е настанен в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас с опасност за живота. Сутринта в Морската градина в района до ресторант „Воденицата“ той се е самонаранил със счупена бутилка в областта на гърлото. Мъжът е локализиран от полицейските служители след подаден около 08.35 часа сигнал от млада жена, която разхождала в Морската градина двугодишното си дете за това, че безпричинно е замеряна от непознат мъж с буци пръст и подръчни средства. Жената дала описание на непознатия, който минути по-късно е установен от полицейски автопатрул и забелязвайки служителите на реда, бръкнал в раницата си, извадил стъклена бутилка, счупил я и с остатъка от стъклото се наранил в областта на гърлото.
До пристигане на екипа на Спешния център полицейските служители оказали първа долекарска помощ, като се опитали да спрат обилната кръвозагуба, настъпила вследствие на самонараняването.
31-годишният мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ – Бургас и настанен за лечение. Разпитани са свидетели – очевидци на инцидента. Иззети са видеозаписи от разположени в близост до местопроизшествието камери. По случая е образувано досъдебно производство.