Центърът за социална рехабилитация и интеграция за възрастни и лица с увреждания над 18 години организира празник по повод своята 10-годишнина

Велико Търново. По повод отбелязване на 10-годишнината от разкриването на Център за социална рехабилитация и интеграция за възрастни и лица с увреждания над 18 години във Велико Търново, на 29.10.2019 г. от 10:00 до 12:30 часа на централната алея в парк „Дружба” ще се проведе събитие под мотото „Аз съм тук и мога“, с участие на потребители от социални услуги функциониращи на територията на община Велико Търново. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

В събитието активно ще се включат и студенти от специалност „Социални дейности” на Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, които заедно с потребителите ще участват в празничната програма и подготвените от организаторите забавни игри. Провеждане на празнично събитие под мотото „Аз съм тук и мога“ ще предостави възможност да бъде популяризирана дейността на социалните услуги за хора с увреждания и ще запознае гражданите с предизвикателствата и успехите на хората с увреждания, както и с възможностите за тяхното активно социално включване.

Всеки желaещ може да се включи в събитието, с което ще допринесе за създаване на неповторим празник с приятни изживявания за потребителите на социални услуги.