Четирима учители и двама ученици от СУ „Николай Катранов“ получиха награди на церемонията

Велико Търново. На тържествена церемония Регионалното управление на образованието в старата столица раздаде годишните си награди на изявени учители. Отличията бяха връчени от областния управител проф. Любомира Попова и началника на РУО инж. Розалия Личева.
Четирима учители и двама ученици от СУ „Николай Катранов“ получиха награди на церемонията, съобщават от пресцентъра на школото.
В категория „Учител на годината“ – начален етап, бе отличена  Ценка Димитрова. Националната награда на МОН „Неофит Рилски“ и приза „Учител на годината“, по предложение на СБУ, получи  Стефка Николаева.
За завоювани призови места в националните олимпиади бяха наградени Любомира Димитрова от XIа клас и нейната учителка Виолета Трайчева – за блестящото представяне в националната олимпиада по философия, където Любомира бе включена в националния отбор, който представи България в Рим, както и Любомир Маринов от VIIIб клас и неговата учителка Теодора Атанасова – за отличното представяне на националния кръг на олимпиадата по английски език, където Любомир се класира на второ място в България.