Четири пожара в комини на къщи са гасили огнеборците в Смолян, Рудозем и Златоград

Четири пожара в комини на къщи са гасили огнеборците в Смолян, Рудозем и Златоград. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян. На 08.01.2019г. в 07:46 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в гр. Смолян, ул.“Васил Райдовски“. Причината е непочистен комин.  Няма унищожено имущество, спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян.

Отново в 07:46 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в гр. Смолян, ул.“Симеон Фисински“, собственост на 48-годишен мъж. Причината е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е къщата.  Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян

В 18:35 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на жилищен блок, намиращ се в гр.Рудозем, ул.“Кап. Петко Войвода“. Причината е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е сградата. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Рудозем.

Тази нощ в 00:27 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в гр.Златоград, ул.“Миньорска“, собственост на 25-годишен мъж. Причината е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е сградата.  Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Златоград.