Четири пожара с преки материални щети са регистрирани през изминалото денонощие във Варна и областта

 Четири пожара с преки материални щети са регистрирани през изминалото денонощие във Варна и областта. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Варна. От там допълниха, че през нощта, около 00:20 часа, е постъпил сигнал за пожар, възникнал в електрическо табло, намиращо се на ул. „Дунав“ в град Провадия. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Увредени са капак на таблото и кабели.
В понеделник около 07:20 часа, е постъпил сигнал за инцидент, възникнал в цехово помещение на рафинерия, намираща се в село Разделна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Увредени са 150 кв. м покривна конструкция, фасадни панели, дограма, оборудване, монитор и печка.
Отново в понеделник около 15:05 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в граса Суворово. Причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Няма пострадали хора. Унищожено е домашно имущество, опушени са 30 кв. м стени.
Вчера е бил получен и сигнал за пожар в ПВЦ контейнер за отпадъци, намиращ се във Варна. Няма пострадали хора. Унищожен е един контейнер за смет. Не са регистрирани пожари без преки материални щети през изминалото денонощие. Три са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.