Ямболска фирма ще представлява България на изложение в Кьолн

Ямболска фирма ще представя България по време на Международната изложба за мебели и обзавеждане IMM Cologne 2018 в  Кьолн. Фирмата произвежда обзавеждане за училища и офиси в село Кукорево. Още 11 фирми от цялата страна ще представят своя продукция  на българския национален щанд в Германия. Изложението ще се проведе в периода 15-21 януари 2018 г.  Това съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Агенцията финансира наем на изложбена площ, регистрационни такси и други съпътстващи участието услуги. Националното участие е подкрепено със средства по проект Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“, финансиран по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Международната изложба за мебели и обзавеждане IMM Cologne 2018 в Кьолн е едно от водещите събития за мебелната индустрия в световен мащаб с традиционно силно българско участие. В предстоящото издание ще участват над 1 400 фирми изложители от над 50 страни и се очакват около 100 000 бизнес посетители от цял свят.