5 автомобила са горели при пожари във Варненска област в рамките на четири дни

5 автомобила са горели при пожари във Варненска област в рамките на четири дни. Това съобщиха от ОДМВР-Варна.  На 29 юли, около 03.15 часа, е постъпил сигнал за пожар в лек автомобил на ул. „Константин Доганов“ във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е в процес на изясняване. Унищожен е целият автомобил.

Автомобил е горял на 27 юли на главния път за село Приселци. При пожара няма пострадали. Унищожен е целият автомобил. Причината за инцидента е техническа неизправност. В същия ден е получен сигнал за пожар в лек автомобил в село Изворско, като отново няма пострадали. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожен е целият автомобил, дървена постройка, използвана за гараж и тротинетка.

Микробус е горял на автомагистрала „Хемус“ на 26 юли. Няма пострадали хора, като е унищожена е шумозаглушителна кора. Причината за пожара е техническа неизправност. В същия ден автомобил е възникнал пожар в автомобил на ул. „Цар Освободител“ във Варна. Причината за инцидента е техническа неизправност. Няма пострадали. Унищожена е предната част на автомобила.