8 играчи се включиха в турнира по табла, който се проведе в рамките на Националната седмица на морето в к.к. „Шкорпиловци“

Община Долни чифлик

8 играчи се включиха в турнира по табла, който се проведе в рамките на Националната седмица на морето в к.к. „Шкорпиловци“. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Варна от Община Долни чифлик. Първо място зае най-младият участник – 14-годишният Стефан Ралчев. Второто място спечели Христо Беремски, а на трето място се класира Борис Красимиров. Победителите получиха купи, а за всички участници бяха предвидени и грамоти от името на кмета на Община Долни чифлик Красимира Анастасова.
Програмата на Националната седмица на морето продължава с Бирен фест, който ще се проведе в рамките на две вечери – петък и събота, от 20.00 часа на Централния плаж в курортното селище. В неделя от 17.30 часа ще се проведе конкурса „Принц и принцеса на Шкорпиловци 2018“ , а от 20.00 часа –  „Нептунова вечер“.

Националната седмица на морето е традиционна и се провежда всяка година през месец август. Организатори на инициативата са Община Долни чифлик, НЧ „Пробуда 1962“ – с. Шкорпиловци и НЧ „Изгрев 1919“- гр. Долни чифлик.

Марияна ВАЛЕНТИНОВА