„Асеновград – Богоизбран пред портите на Родопите“ – Радио „Фокус“ – Пловдив

Акценти на предаването „Асеновград – Богоизбран пред портите на Родопите“ – Радио „Фокус“ – Пловдив за 11 декември 2016 година