„Часът на Благоевград“ – Радио „Фокус“ – Благоевград

Акценти на предаването „Часът на Благоевград“ – Радио „Фокус“ – Благоевград за 23 юни 2017 година

Благоевград. В предаването „Часът на Благоевград”, съвместна продукция на Община Благоевград и Радио „Фокус“ – Пирин, ще говорим за събитията в общината от изминаващата седмица, като ще отправим поглед и към предстоящите. В началото на днешното издание ще разговаряме със Симона Митова отдел „Образование“ в Община Благоевград. От нея ще научим за това, че и тази година ще бъдат сформирани дежурни групи в детските градини на територията на община Благоевград. Какво трябва още да знаят родителите ще научите в днешното издание.

Очаква ни среща и с Бранимир Митов, който е директор на ДТ „Проф. Енчо Халачев“ и част от организаторите на един най- обичаните театрални фестивали – „Талантино”, който представя школи от цялата страна именно в Благоевград.

Гост в предаването ще бъде и Румяна Станоева, експерт Младежки дейности „Спорт и туризъм“ , която ще коментира идеята на Община Благоевград да отбележи Международния ден на йогата с богата програма, по време на която лицензирани инструктори ще представят различни техники.

Всичко това и още, придружено с хубава музика за добро настроение и позитивен ден, ви очаква в „Часът на Благоевград“ от 12.00 до 13.00 часа, с водещ Лора Калчева.