Часът на Благоевград – Радио „Фокус“ – Благоевград

Акценти в предаването „Часът на Благоевград“ за 20 септември 2019 г.

Благоевград. В днешното издание на предаването „Часът на Благоевград“ на Радио „Фокус“ – Пирин предстои да си говорим по няколко интересни теми. Първата от тях е свързана с откриването на Регионалното депо за отпадъци. По този повод в Благоевград бяха министър-председателят Бойко Борисов, министърът на околната среда и водите Нено Димов и министърът на финансите Владислав Горанов. Веднага след това ще насочим вниманието Ви към откриването на първият учебен ден, както и към церемонията „Първа копка“, която се състоя в двора на 8 СУ „Арсени Костенцев“, където започва изграждането на ново спортно съоръжение. Тези и още теми предстоят във времето до 13.00 часа.

Вие, нашите слушатели, също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всякакви теми и въпроси, които са свързани с Община Благоевград.

Предаването „Часът на Благоевград “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки петък от 12.00 до 13.00 часа с водещ Ливия Нинова.