„Часът на Благоевград“ – Радио „Фокус“ – Благоевград

Акценти на предаването „Часът на Благоевград“ – Радио „Фокус“ – Благоевград за 8 декември 2017 година

Благоевград. В днешното издание на предаването „Часът на Благоевград“ на Радио „Фокус“ – Пирин ще обърнем внимание на основните сюжети от изминаващата вече седмица. На 5 декември в Благоевград тържествено бяха запалени коледните светлини. За поредна година от общината бяха подготвили интересно шоу, с което запалиха и коледния дух сред жителите и гостите на града. Колегата Ливия Нинова ще разкаже подробности за празничната вечер. От директорът на общинската фирма „Биострой“ – Васил Бачев ще научим дали Община Благоевград е готова за зимния сезон. Директорът на общинско дружество „Благоевград фест“ ЕООД Десислава Кузманова пък ще ни представи инициативата „Часът на приказния разказвач“, която се провежда за поредна година  в Благоевград. Яна Янакиева от отдел „Култура“ ще разкаже за инициативата Пощенска кутия на Дядо Коледа. А Елена Арнаудова също ще бъде наш събеседник и ще разговаряме по две теми- Работилница на Дядо Коледа и предстоящия концерт на Мая Нешкова. Диригентът на Биг Бенд – Благоевград Борис Янев ще предостави информация за коледния концерт, който ще се проведе на 11 декември. В края на предаването ще ви срещнем с Марина Кунгелова, временно изпълняваща длъжността директор на Общински куклен театър- Благоевград, която ще разкрие подробности за представлението за бебета, които може да бъде видяно на 12 декември.

Вие, нашите слушатели, също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всякакви теми и въпроси, които са свързани с Община Благоевград.

Предаването „Часът на Благоевград “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки петък от 12.00 до 13.00 часа с водещ Лора Калчева.