„Дупница – ключът към Рила“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Акценти на предаването „Дупница – ключът към Рила“ – Радио „Фокус“ – Пирин за 9 август 2018

Дупница.   В първата част на предаването „Дупница – ключът към Рила “ по Радио „Фокус“ – Пирин ще Ви заведем в Дневен център за възрастни хора с увреждания в Дупница. Той е обзаведен, има няколко помещения – всекидневна, столова, кухня, стаи за отдих и други. Да обгрижват хората към Центъра са назначени социален работник, медицинска сестра, рехабилитатор, арттерапевт, трудотерапевт, психолог и санитари. Повече подробности ще научим от Красимира Токева, директор на институцията.

След това предстои да посетим и двата центъра за обществена подкрепа в града. Наш събеседник ще бъде Димитър Шопов, директор на институцията.

Ако и вие нашите слушатели и читатели искате да коментирате темите, за които говорим днес или пък да предлагате такива, които биха били интересни за вас, то може да ни позвъните на телефон 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или да ни пишете на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставят и въпроси от различни естество, които касаят Дупница, а ние ще ги отправим към имащите отношение по въпроса отдели в общината.

Предаването „Дупница – ключът към Рила “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки четвъртък от 16.00 до 17.00 часа с водещ Лора Калчева.