„Дупница – ключът към Рила“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Акценти на предаването „Дупница – ключът към Рила“ – Радио „Фокус“ – Пирин за 15 март 2018

Дупница.  В предаването „Дупница – ключът към Рила“ на Радио „Фокус“ ще Ви разкажем за едно постижение, което записа ученичка на ОУ „Христо Ботев“- село Самораново в най-големия и престижен конкурс по български език и литература в България. Петокласничката Никол Ангелова спечели първо място. В днешното издание тя ще сподели своите впечатления от конкурса, като ще разговаряме и с нейната преподавателка по български език и литература Елена Бачева.

Ще Ви срещнем и с Цветомира Гущерова от село Яхиново, която  страда от „хронична бъбречна недостатъчност“ от самото си раждане. Ситуацията е вече такава, че лъчезарното момиче се нуждае от трансплантация на бъбрек, като са нужни 24 000 евро.

А в края на предаването ще обърнем внимание на основните акценти от изминаващата вече седмица.

Ако и вие нашите слушатели и читатели искате да коментирате темите, за които говорим днес или пък да предлагате такива, които биха били интересни за вас, то може да ни позвъните на телефон 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или да ни пишете на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставят и въпроси от различни естество, които касаят Дупница, а ние ще ги отправим към имащите отношение по въпроса отдели в общината.

Предаването „Дупница – ключът към Рила “ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки четвъртък от 16.00 до 17.00 часа с водещ Лора Калчева.