Акценти в предаването „Екологичен резонанс“ на Радио „Фокус“

Как Министерството на околната среда и водите изненада предколедно туристически клуб „Пирински стражи“ към Трето ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев. Това ще разберем в първата част на предаването „Екологичен резонанс“ на Радио „Фокус“. Наш гост ще бъде един от ръководителите на клуба Александър Халачев, от когото ще научим и повече за дейността и успехите на „Пиринските стражи“.

Втората част отделяме време за най-актуалното от света на екологията през изминалата седмица.

Тези и още екологични сюжети, новини и събития – в предаването „Екологичен резонанс“ на Радио „Фокус“ от 13:00 до 14:00 часа, с водещ Веселка Иванова.

 

13:00-14:00- „Екологичен резонанс“- Радио „Фокус“. Съвместна продукция на Радио „Фокус“ и Министерство на околната среда и водите за популяризиране на работата на министерството за опазването на околната среда, чистота на водите и водните басейни, биоразнообразието, флората и фауната на България и реализацията на европейските програми. Достигане до максимален брой слушатели за запознаването им, както с принципите на работа на институциите и техните ангажименти, така и природата и екологичните богатства на България. Музиката е подбрана в унисон с тематиката – българска.