„Петрич – древен и вековечен“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Акценти на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 13 август 2018 година

Петрич. В днешното издание на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ Пирин отново ще се спрем на всичко актуално и интересно, което се случва в Община Петрич. През последните дни температурите значително се повишиха, а лято отново напомни, че е тук и че е време за отдих и почивка. Ако тази година сте планували една по-различна ваканция, но все още не сте избрали дестинация, то препоръчваме Ви да пътувате до Петрич – дестинация, която не е за един ден. Места, които да посетиш в Петрич са редица. Има и много панорами, на които да се насладиш. За да Ви представим Петрич, като туристическа дестинация днес сме поканили заместник-кметът на Община Петрич Илияна Попова. Говорейки за туризъм в Петрич, то няма как да пропуснем и Историческият музей в града. Какво показват разчетите по отношение посещението на туристите – отговорът на този въпрос ще имате възможността да чуете във втората част от предаването.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всичко, което Ви интересува по отношение на втората по големина община в Благоевградска област – Петрич.

Слушайте предаването „Петрич – древен и вековечен“, за да опознаете, но и да обикнете древната и вечна – Община Петрич.

Предаването „Петрич – древен и вековечен“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки понеделник от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова. То има за цел да запознае слушателите с историята, културата, възможностите за туризъм и бизнес, както и с развитието на общината през годините. Повече информация ще бъде представяна от представители на Общинска администрация-Петрич – кметове, заместник-кметове, специалисти и експерти в различни ресори, археолози и уредници в исторически обекти, както и специалисти в областта на туризма, бизнеса, строителния бранш, медицината и други. Петрич – град, който не е забравил подвига на героите, пролели кръвта си за Майка България; град, събрал в околностите си редица културни и природни забележителности.