„Петрич – древен и вековечен“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Акценти на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 25 март 2019 година

Петрич. В днешното издание на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ Пирин ще започнем с обзор на събитията от вече изминалата седмица. Данъчната кампания в община Петрич стартира официално от 1 март. Повече подробности за данъчната кампания на Община Петрич, научаваме от Илиян Цветков, директор на Дирекция „Местни данъци и такси“ към Община Петрич. В Петрич се разработва проект за изграждането на паметник на майсторът на словото Евтим Евтимов. Наш събеседник по темата ще бъде Илияна Попова, зам.-кмет по Културата към Община Петрич. Ще Ви представим повече информация и за благотворителния концерт в подкрепа на 15-годишната Йоана от Село Яворница, който ще се проведе на 26 март.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всичко, което Ви интересува по отношение на втората по големина община в Благоевградска област – Петрич.

Слушайте предаването „Петрич – древен и вековечен“, за да опознаете, но и да обикнете древната и вечна – Община Петрич.

Предаването „Петрич – древен и вековечен“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всеки понеделник от 15.00 до 16.00 часа с водещ Натали Стефанова. То има за цел да запознае слушателите с историята, културата, възможностите за туризъм и бизнес, както и с развитието на общината през годините. Повече информация ще бъде представяна от представители на Общинска администрация-Петрич – кметове, заместник-кметове, специалисти и експерти в различни ресори, археолози и уредници в исторически обекти, както и специалисти в областта на туризма, бизнеса, строителния бранш, медицината и други. Петрич – град, който не е забравил подвига на героите, пролели кръвта си за Майка България; град, събрал в околностите си редица културни и природни забележителности.