„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 16 август 2017 година

Симитли. В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на Радио „Фокус“ – Пирин днес ще разгледаме две много важни и актуални теми. Първата от следим в развитие. Става дума за общественото обсъждане на Доклада за оценка на въздействието върху околната среда за подобряване на трасето на лот 3.2 на автомагистрала Струма, което ще се проведе на 11 септември в Симитли. На него ще бъдат разгледани ѝ разработените варианти за участъка. Втората тема на която ще се спрем в предаването е свързана с провела се среща в Община Симитли между експерти от Югозападно държавно предприятие, полиция, прокуратура, пожарна, представители на общинска администрация и кметове на малки населени места. Какви са били основните акценти на съвместната дискусия ще научите само ако бъдете с нас във времето до 16.00 часа. Освен това ще отправим поглед и към празника на Симитли, който ще се проведе в началото на месец септември. Всичко това, придружено с хубава музика и полезна информация Ви очаква ако слушате „Фокус“

Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да коментирате всякакви теми и въпроси, които касаят Община Симитли.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.То има за цел да запознае слушателите на Радио „Фокус“ с историята и развитието на Община Симитли. Чрез съдържанието на предаването се дава възможност да се опознае историята, архитектурата, бита, културата, актуалните събития в общината и всичко, което отличава града от всички останали.