„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Микрофон, студио

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 14 ноември 2018 година

Симитли.  В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на Радио „Фокус“ – Пирин продължаваме да говорим по актуалните и интересни теми, свързани с града и малките населени места в общината. Тази събота – 17 ноември за поредна година Община Симитли ще се включи в Европейската инициатива „Нощ на театрите“, като за целта е подготвена богата и разнообразна програма, която ще започне още в 10.00 часа. За постановките, които ще се играят, но и за значението на самата инициатива ще разговаряме с Бранимир Митов, директор на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ и ръководител на театралната школа в Симитли. Акцент в предаването ще поставим и върху празника, посветен на св. Мина, който отбелязахме на 11 ноември. За жителите на симитлийското село Мечкул светеца е много важен, а причината е, че в района му се намира местността Амина или св. Мина. В края на предаването очаквайте и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случи в Симитли през последните дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.