„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Микрофон, студио

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 21 февруари 2018 година

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин предстои да Ви срещнем с един успял българин, който е родом от симитлийското село Полето. Професията му е доста интересна, но и опасна – каскадьорство. Освен това той е и треньор по джудо, но дейностите му не се изчерпват само с това. Тодор Лазаров, който ще бъде наш гост ежедневно се опитва да помага на хора из цяла България като за целта е учредил фондация, която се казва „Благодаря ти“. Какво е за него родното село, трудно ли да си сред звездите в Холивуд  (Hollywood) и да си играл във филми като „Троя“, „Последният легион“,  „Непобедимите“ и „Игра на тронове“, но и да подаваш ръка на хора в нужда са само малка част от темите, които ще обсъдим с него.

В края на предаването по традиция ще направим и обзор на по-важните новини за Община Симитли от последните 7 дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.