„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Микрофон, студио

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 20 юни 2018 година

Симитли. В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин наш гост ще бъде кметът на Община Симитли, от който ще научим подробна информация за един актуален проблем, свързан със село Брежани. Става дума за това, че местни жители алармираха за изникнало наскоро незаконно сметище над къщите ми. От общината веднага назначиха проверка, а какви са резултатите ще разберем от самия Апостол Апостолов. Ще говорим и за това какво може да се направи, за да бъдат върнати младите хора в селата. Събеседник по тази тема ще ни бъде Румяна Панова, която е председател на сдружение „Хора и традиции“.

В края на предаването няма да пропуснем да направим и обзор на всичко по-важно, което се случи в Симитли през изминалите дни.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net. На посочените контакти може да поставяте въпроси от различни естество, свързани с развитието на Симитли. От своя страна ние ще поемем ангажимента да ги сведен до вниманието на компетентните експерти в общината, за да може да получите най-точният и адекватен отговор.

Бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.