„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Снимка: Радио "Фокус" - Пирин

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 25 септември 2019 година

Симитли.  В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин и тази сряда продължаваме да говорим за всичко актуални и интересно, което се случва в града и малките населени места Неврокопският митрополит Серафим направи първа копка на строежа на нов параклис в село Полето. Повече по темата очаквайте в първите минути от изданието. Веднага след това ще продължим разговора си със заместник-председателят на Сдружение „Хора и традиции“ Румяна Панова, с която ще си говорим за реколтата от кестени, която се очаква тази година в село Брежани. Ще си припомним и какво предвижда програмата за 10-то юбилейно издание на Празника на брежанския кестен, което ще се проведе на 19 октомври.

В края на изданието няма да пропуснем и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случи в Община Симитли през изминалите дни. Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова ако искате да сте на „Фокус“ за всичко актуално и интересно, което се случва в града и малките населени места от общината.