„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

радио, студио, фокус

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 17 юли 2019 година

Симитли.  В днешното издание на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за пореден път ще пътуваме из общината, за да Ви покажем интересни, но и малко познати локации за отдих и почивка, които предлага града и малките населени места, и които биха могли да се превърнат в невероятно изживяване за Вас, вашите близки и приятели по време на лятната отпуска. „Обиколката“ си из Симитли днес ще съчетаем и с един от големите летни църковни празници, който честваме днес – деня на Света великомъченица Марина. Почитта към мъченицата е силно запазена в полите на Странджа планина, но освен там в Община Симитли също силно вярват и почитат светицата. Къде в общината култът към светицата е най-голям и какви паметници на вярата, свързани със Света Марина има в Симитли ще разберете само ако ни слушате. Във втората частж от предаването пък ще чуем репортаж на колегата от Радио „Фокус“ – Кюстендил Венцеслав Илчев, който ще ни разкаже повече за палатковия лагер, който се организира в Симитли за деца в неравностойно положение от Кюстендил по инициатива на Български червен кръст.

В края на предаването очаквайте и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случва в Община Симитли.

Очакваме и Вас, нашите слушатели на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net.

Бъдете с нас ако искате да сте на „Фокус“ за всичко, актуално, което се случва в Симитли и малките населени места от общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.