„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Микрофон, студио

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 20 март 2019 година

СимитлиВ предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин днес продължаваме да говорим за всичко актуално и интересно, което се случва в Община Симитли. В последната събота и неделя на този месец, тоест на 30 и 31 март предстои официалното откриване на рафтинг сезон 2019 година. Поради тази причина в днешното издание ще ни гостува Станимир Станимиров – Чачи, който е инструктор по рафтинг, каяк и алпинизъм в Община Симитли. С него ще разговаряме, както за условията за упражняването на този вид екстремен спорт, така и за задължителните правила и условия, които следва да спазваме ако искаме да се спускаме с рафт по двете трасета, обособени в района на Симитли. Еднометров постамент на щъркелчетата, символи на новия живот и пролетта, се извиси до чучурчетата на чешмичката, символ на град Симитли. След години в търсене на най-точния модел и правилния начин за изработката на фигурите, емблема в Симитли, те вече са на мястото си, а повече по темата ще ни разкаже в свой репортаж колегата Натали Стефанова. В края на предаването няма да пропуснем и традиционния обзор на всичко по-важно, което се случи в Община Симитли през последните дни.

Очакваме и вас, нашите слушатели на телефоните в студиото 0885 303 373 и 073/ 88-55-81, както и на е-майл: pirin@focus-news.net.

Слушайте предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ ако искате да бъдете на „Фокус“ за всичко актуално, което се случва в града и малките населени места.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.