„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 21 юни 2017 година

Симитли.  Месеците юни, юли, август и септември традиционно са с най-високи градуси на въздуха в нашата страна, обикновено именно това е и времето за дълги летни отпуски, в които всеки един от нас избира да посети различни близки и далечни дестинации, за да си отдъхне от натовареното делнично ежедневие и да презареди с нови сили своя организъм. Възможностите за туризъм в нашия XXI век са много и най-разнообразни, като разбира се най-предпочитани за това време от годината са морските плажове, а също така и слънчевите планини. Ако обаче тази година търсите по-различен вид изживявания, то днес, а и в следващите няколко издания на предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин ще се опитаме да Ви представим един малко по нестандартни предложения за почива, които предлага Община Симитли. Кои са те обаче и защо трябва да изберете Симитли за своя летен отпуск ще разберете само на нашите честоти от 15.00 до 16.00 часа.

Вие, нашите слушатели също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да ни споделите вашите преживявания в Община Симитли, да ни разкажете за интересни места, които сте посетили или такива, които смятате да посетите в идните дни, седмици и месеци.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.То има за цел да запознае слушателите на Радио „Фокус“ с историята и развитието на Община Симитли. Чрез съдържанието на предаването се дава възможност да се опознае историята, архитектурата, бита, културата, актуалните събития в общината и всичко, което отличава града от всички останали.