„Симитли – минало, настояще и бъдеще“ – Радио „Фокус“ – Пирин

Акценти на предаването „Симитли –  минало, настояще и бъдеще“ по Радио „Фокус“ – Пирин за 11 октомври 2017 година

Симитли.  В предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ на Радио „Фокус“ – Пирин днес отново ще се върнем назад в историята, за да си спомним славните български герои, които преди 105 години оставиха дом и семейство и тръгнаха на освободителната за Пиринска Македония – Балканска война. Как протекоха тържествата по повод Освобождението на Симитли ще разберете само ако бъдете с нас във времето от 15.00 до 16.00 часа. Освен това само на нашите честоти ще имат възможността да чуете какво ни каза кметът Апостол Апостолов по повод събитията, които се случват в района по време на бойните действия. С него ще говорим и по други важни за Община Симитли въпроси. Също така в предаването ще имате възможността да чуете какво ни каза акад. Христо Григоров, който бе удостоен със званието „Почетен гражданин на Симитли“ на 9 октомври. В края на предаването Ви очаква и обзор на по-важните новини за общината от изминалата седмица.

Вие, нашите слушатели, също може да се свържете с нас на телефоните в студиото – 0885 303 373 и 073/ 88-55-81 или на е-майл: pirin@focus-news.net, за да обсъждате темите, по които говорим или да предлагат такива, които биха били интересни за вас. Освен това може да поставят въпроси от различно естество, които касаят Симитли, а ние ще ги отправим към имащите отношение по въпроса отдели в общината.

Предаването „Симитли – минало, настояще и бъдеще“ се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин всяка сряда от 15.00 до 16.00 часа с водещ Ливия Нинова.