Tech4young Vratsa“ 2019 събира под покрива на Младежки дом – Враца вдъхновяващи лектори, които да запознаят младежите от града с ИТ индустрията

„Tech4Young Vratsa 2019“ е фестивал на технологиите, който цели да запознае младежите в град Враца с ИТ индустрията в България и да разгърне пред тях всичко, което им е нужно за реализацията в тази сфера, както и трудностите по пътя. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Видин от  Враца софтуер общество. Събитието ще се проведе на 12 октомври, събота  в Голяма зала на „Младежки Дом – Враца“ от 10:00 ч. до 17:30 ч. Не е нужна предварителна регистрация. Поканени са лектори от различни софтуерни компании – местни, национални и международни, а също така ученици и студенти, които ще представят техни разработки по време на събитието.

По време на обедната почивка младежите ще имат възможността да поиграят настолни игри.    Събитието се организира от „Vratsa Software – младежи“ с подкрепата на Telus International и с любезното домакинство на „Младежки дом – Враца“, без чиято подкрепа събитието нямаше да се състои.