Това е България

Акценти в предаването „Това е България” на Радио „Фокус” 27 март

 

Анализ на изборните резултати ще чуем от политолога Първан Симеонов, директор на „Галъп интернешънъл“ и от социолога Юрий Асланов. Как протекоха изборите в секциите в Турция и какви са отзивите в турските медии ще попитаме Георги Димов, бивш генерален консул в Одрин.

Днес отбелязваме Международния ден на театъра. За изкуството, което ни радва, прави ни съпричастни и ни учи на любов, за магията на театъра, ще чуем в репортажите на колегите от Кюстендил, Шумен, Бургас и Велико Търново.

Водещ: Цвета Лазаркова.

 

 

За предаването Това е България

Подготвя се в Централното студио в София с активното участие на структурите на агенция Фокус и на радиоверигата. Предаването е обзор на деня с коментарен характер. В него търсим подробности по важните теми. В продължение на три часа се представя спектър от мнения на водещи политици, политолози, министри, кметове и областни управители, коментатори и наблюдатели, кореспонденти и специалисти от чужбина, репортери от мястото на събитието за всичко, даващо информационния профил на страната за деня. При важни спортни събития предаването включва също преки репортажи, интервюта, информационно следене в развитие.