Всички в час

Акценти в предаването „Всички в час“ на 26-ти април

 

Днес в предаването „Всички в час“ на Радио „Фокус“ ще поговорим за оценителите на научните проекти със зам.-министърa образованието в служебното правителство Ваня Стойнева. Малко след това ще обърнем внимание на данните от изследването на ПИЗА за физическото и емоционалното състояние на учениците и какво показва то за българчетата. В минутите до 11.00 ч. ще отидем до Видин чрез репортажа на колегата Анна Лозанова от Радио „Фокус“-Видин. Тя ще ни разкаже за едно от добрите училища в града.

Темата за агресията отново се връща във „Всички в час“ чрез репортажа на Мариана Валентинова от Радио „Фокус“- Варна, която ще ни разкаже за завишени стойности на вербална агресия и тормоз, отчетени в училищата във Варненска област. Водещ на предаването е Милослава Ангелова.
Влезте в час от 10.00 до 11.00 часа с Милослава Ангелова.

 

 

 

 

 

За предаването „Всички в час“

 

„Всички в час“ е съвместна продукция на Радио „Фокус“, Министерството на образованието и науката и Синдиката на българските учители. Всяка седмица в предаването задаваме актуалните въпроси в сферата на образованието и даваме възможност по тях да се изкажат експерти, учени и учители. „Всички в час“ дава думата на хората, от които зависи просветната реформа, както и на тези, които я прилагат на практика. Търсим богатството от гледни точки в дебата за по-добро образование – от детската градина до водещите научни центрове у нас.

Знайте повече на вълните на „Фокус“ всяка сряда от 10.00 до 11.00 часа.