Всички в час

И тази седмица във „Всички в час“ ще говорим за наука. Актуална информация за дейностите по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“ ще ни даде Красимир Киряков, образователен зам.-министър в оставка. За състоянието на българската наука ще разговаряме и с проф. Станислав Станилов, депутат от „Атака“, член на парламентарната Комисия по образование и наука, професор в Националния археологически институт на БАН.
За децата от Казанлък, които даряват книги за своите връстници, ще ни разкаже директорът на местната библиотека „Искра“ Анна Кожухарова.
Накрая ще ви заведем и в Природонаучния музей на Пловдив, където от тази година ще има 3D планетариум и зала с живи пеперуди.
Влезте в час с „Всички в час“. С вас от 10.00 до 11.00 часа ще бъде Лора Търколева.

 

 

За предаването „Всички в час“

„Всички в час“ – съвместна продукция на Радио „Фокус“, Министерството на образованието и науката и Синдиката на българските учители. Всяка седмица в предаването задаваме актуалните въпроси в сферата на образованието и даваме възможност по тях да се изкажат експерти, учени и учители. „Всички в час“ дава думата на хората, от които зависи просветната реформа, както и на тези, които я прилагат на практика. Търсим богатството от гледни точки в дебата за по-добро образование – от детската градина до водещите научни центрове у нас.

Знайте повече на вълните на „Фокус“ в сряда от 10.00 до 11.00 часа.